miércoles, 20 de mayo de 2015

I OLIMPIADA AGROALIMENTARIA Y DEL MEDIO NATURAL

El passat 18 d'abril va tindre lloc la I Olimpiada Agroalimentaria y del Medio Natural, de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronomica y del Medio Natural (ETSIAMN) de la Universitat Politècnica de València. Cinc alumnes de 2n de Batxillerat es van presentar: tres per la modalitat de Biologia i dos per la de Ciències de la Terra i el Mediambient. És en aquesta segona modalitat, on els dos alumnes (Nacho G.P. i Marta V.S.) que es van presentar, van resultar guanyadors de la Olimpiada. Així mateix el Centre tambè ha quedat guanyador de la Olimpiada en aquesta modalitat i rebrà una dotació de material científic. 

El passat 15 de maig va ser ll'entrega de premis  als alumnes guanyadors en el Saló d'Actes de la Escola Tècnica, en el seu dia de San Isidre "llaurador". 

Enhorabona a tots els alumnes presentats a la prova pel seu esforç i entusiasme mostrat, i sobretot els premiats per el resultat obtingut! I tambè a les seues professores durant el curs: Mª José Sánchez i Adela Villanueva. No hay comentarios:

Publicar un comentario