lunes, 6 de abril de 2015

XII OLIMPIADA DE BIOLOGIA 2015 UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

El passat 20 de febrer va tindre lloc la XII Olimpiada de Biologia de la Universitat de València. 6 alumnes de 2n de Batxillerat es van presentar. Tots ells/elles van passar la prova, i amés, una d'elles, Empar B. va quedar finalista, dins dels 10 primers alumnes, de 260 que es van presentar. El passat divendres 27 de març va ser l'entrega de premis  (una beca de l'importe de les taxes de matrícula per al curs 2015-2016 en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en la Universitat de València) als alumnes finalistas, tant de la XII Olimpiada de Biologia com la de VI Olimpiada de Geologia, en la Sala Darwin, de la Facultat de Farmàcia (Universitat de València).

Enhorabona a tots els alumnes presentats a la prova pel seu esforç i entusiasme mostrat, i sobretot els premiats per el resultat obtingut! 

Felicitacions tambè als cinc alumnes de l'IES, de 1r de batxillerat, que es van presentar a l'Olimpiada de Geologia per la seua bona actuació en la prova (quedant cuatre d'ells entre els 20 primers de 86 que es van presentar). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario